13 juny: lectura a la llibreria La Temerària


L'Elegia d'Atenes (XIII Premi Ciutat de Terrassa de Poesia Catalana / Agustí Bartra, 2016) ja és a les llibreries, editat per Pagès Editors. I ja està en marxa el "tour" per compartir-la amb els lectors i lectores...

Actes propers:

LECTURA A LA LLIBRERIA LA TEMERÀRIA (TERRASSA)
El proper dimarts, 13 de juny, a les 19h, lectura de poemes (acompanyada d'un tastet de vi grec, "Retsina") a la llibreria La Temerària (carrer Unió, 7, Terrassa).

Actes recents:

PRESENTACIÓ A BARCELONA
A Barcelona, l'acte de presentació es va celebrar el dimecres 7 de juny, a càrrec de Vicenç Villatoro, escriptor, periodista i director del CCCB, i de Ferran Turró, cònsol honorari de Grècia a Barcelona. A la llibreria Alibri (Balmes, 26), a les 19h.




PRESENTACIÓ A TERRASSA I LLEIDA
El dimecres 24 de maig, a les 19h, es va fer a Terrassa la presentació del llibre, a la Casa-Museu Alegre de Sagrera.

La presentació literària va anar a càrrec de Jaume Aulet (professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, destacat expert en història de la poesia catalana del segle XX i literatura catalana de l'exili) i intervindran també Jordi F. Fernández (Amics de les Arts) i Jordi Ballart (alcalde de Terrassa).



A Lleida la presentació es va fer al Cafè del Teatre, el dimecres 31 de maig, a càrrec de Xavier Macià (poeta i professor de literatura catalana contemporània a la Universitat de Lleida) i Àngels Marzo (poeta).

(Trobareu més informació i imatges a Facebook i Twitter)








Amb la tecnologia de Blogger.